2012. október 28., vasárnap

Szukkubusz az ember ellen, avagy szavazz Georgina-ra!



A szavazódobozért katt a képre! :)
Innen ismerheted: Richelle Mead: Georgina Kincaid sorozat
Először feltűnt: Szukkubusz dala
Természetfeletti státusza: szukkubusz (eredetileg ember)
Kampányának vezére: Seth és Rubintpikkely
Miért szavazzatok rá?

Georgina Kincaid egy teljesen normális lány. Könyvesboltban dolgozik, sok barátja van, egyedül él a macskájával, továbbá remekül táncol és szeret bulizni, mint hozzá hasonló lányok... Ehhez még tegyük hozzá, hogy mellékállású szukkubusz, aki egy jó numeráért elveszi halandók lelkét, valamint ő maga is életerővel telik meg. Ebből következően rögtön lejön, hogy a csupán 16-nak kinéző hősnőnk nem a mai kor gyermeke, sőt, konkrétan túl lépte már az 1600 gyertyát.

"A legbölcsebb ki se tenni a lábam, nehogy valami ostoba balesetből valaki belém bolonduljon. Ez azért rém szimpatikus a részemről, most nem azért."

Miért lehet szeretni őt? Számomra ez nem kérdés - imádom a csattanós humorát, csípős nyelvét, a nagy önbizalmát (mely mérete nem egyenlő a pökhendiséggel), és azt, ahogy a bajt vonzza, akár természetfeletti lény, akár nem.

"Felőlem el is rabolhatna, és a szexrabszolgájává tehetne, feltéve, hogy mindig enyém az első tiszteletpéldány a regényeiből." (Georgina Seth-nek)

Persze, mikor kiderül, hogy ezt a szép felajánlást pont szemtől-szembe annak az embernek tette, akiről csak később derül ki, hogy az imádott írója, előkerül belőle a jó érzés és a szégyenkezés. Innét is látszik, hogy mennyire emberi tud lenni, pozitív értelemben.

"– Végezz velem, Doug! Fojts meg, vagy bármi! Csak könyörülj rajtam, és vess véget nyomorúságomnak! 
A halhatatlanságomra fittyet hányva könyörgésem a szívem mélyéből fakadt.
– Jézusom, Kincaid, mit mondtál neki?
(…)
– Hát – sutyorogtam Doug fülébe, ügyelve, hogy Paige-nek ne tűnjön fel a dolog –, először lecikiztem a rajongóit, utána meg őt, hogy milyen csigalassan írja a könyveit.
Doug úgy nézett, mint aki nem hisz a fülének.
 – Aztán meg, mivel gőzöm se volt, hogy ő Seth Mortensen, azt is mondtam, hogy akár a szexrabszolgája is lennék, ha mindig az enyém lehetne az első tiszteletpéldány."


A furcsa szokások őt sem kerülték el - ugyanis minden nap csakis öt darab, ismétlem, ÖT DARAB oldalt olvas el! Néhányan erre megjegyezték, hogy nem igazi vérbeli moly, ami valamilyen szinten igaz is lehet, de szerintem csak van önkontrollja.

Georgina képes volt feláldozni magát, hogy megmentse szerelmét az öngyilkosségtól. Szerencsére nekünk rajongóknak, nem kell ilyen radikálois eszközöket bevetnünk - elég mindenkitől egy szavazat!Minden Georgina-fan fogjon össze, egyesítsük erőinket, mert ellenfelünk nem más, mint a halandó Ana.

A szavazás október okt. 29-31-ig tart! :)

A szavazódobozért kattints a fölső képre! :)

Nincsenek megjegyzések: